Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό διερεύνηση για καταγγελίες κακομεταχείρισης του προσωπικού της η Ubisoft Singapore

*
Προβλήματα για την Ubisoft Singapore, το studio πίσω από την ανάπτυξη του Skull & Bones που πάει από αναβολή σε αναβολή. Πιο συγκεκριμένα οι αρχές της χώρας ερευνούν καταγγελίες εις βάρος της εταιρείας που έχουν να κάνουν με κακομεταχείριση και σεξουαλική κακοποίηση μελών του προσωπικού της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, υπάλληλοι της Ubisoft Singapore έχουν προβεί σε ανώνυμες καταγγελίες για τα προαναφερεθέντα αδικήματα. Επιπλέον, σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Kotaku γίνεται αναφορά σε ένα studio με ανίκανη ηγεσία όπου η κακομεταχείριση του προσωπικού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα.


Η εταιρεία καλείται να ερευνήσει τις καταγγελίες, παίρνοντας συνεντεύξεις τόσο από τους καταγγέλοντες, όσο και από τους φερόμενους ως θύτες. Αν οι καταγγελίες αποδειχτούν αληθινές, τότε πολύ πιθανό να απαγορευτεί στην Ubisoft Singapore να εκδίδει άδειες εργασίας για προσωπικό από άλλες χώρες ή να ανανεώνει τις υπάρχουσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*